Câteva cuvinte despre noi

Lumea noastră este una frumoasă, plină de culoare și râsete, printre voi, clienții noștri fideli. Suntem aici să vă oferim o experință de neuitat, o coafură sau o culoare perfect adaptată stilului și tendințelor, o manichiură impecabilă sau un machiaj special pentru momente de neuitat.
"Dumnezeu ne-a dat un dar pentru a-l împărtăși lumii și a scoate în evidență frumusețea fiecăruia dintre noi"

Ce ne recomandă?

Experiența

Cursurile urmate, alături de experiența anterioară cuantificabilă în ani de încercări și reușite, ne-au condus către ceea ce suntem astăzi.

Produsele folosite

Înafară de cunoștințe și pasiune, ne bazăm pe produse profesionale oferite de marii producători și distribuitori din domeniu (L'Oreal, OlaPlex, Nolia, Cupio, Max Factor, Inglot, MAC și Anastasia).

Program adaptabil

Pentru că știm cât de important este să vă simțiți răsfățate în cele mai importante și frumoase momente ale vieții, vă oferim posibilitatea de ajustare a programărilor astfel încât să vă fim alături și atunci când aveți cea mai mare nevoie de noi.

Atmosferă

Suntem o ehipă unită, o familie din care ne bucurăm să faceți parte. Vă vom lumina ziua cu rezultatele obținute și vă vom ajuta să vă relaxați cu muzică bună, o cafea sau un ceai alături de o glumă bună.

Echipa noastră

Suntem tineri, entuziasmați și pregătiți corespunzător să facem atmosferă, să vă răsfățăm și să vă oferim o zi de neuitat.

Sami
Hair stylist
Oana
Hair stylist
Rafael
Hair stylist
Joshua
Hair stylist
Valentin
Hair stylist
Gabriela
Hair stylist
Ana Maria
Make-up artist
Alina
Nail artist